Matchbilder

Jag vet att jag lovade att lägga ut lite innebandybilder för ett tag sen, så här kommer några... Lägg märke till hallens gröna fina färg ;)



   
  

   

GC hade julfest/lagfest i fredags, alla hade en som de skulle köpa en julklapp till. Alex fick en schweizisk flagga av Luca där det står "Jag är svensk men hejar på Schweiz".


Tyskland

I går åkte hela kollektivet till Konstanz i Tyskland för att kolla in bilar. Men bilarna var lite väl dyra, trots att det var i Tyskland. Så istället för bil kom vi hem med 1kg kött var vilket också är maxgränsen för att ta med sig från Tyskland till Schweiz. På kvällen när grabbarna åkt iväg för matchsamling passade jag på att bjuda Johanna på riktigt mört och gott kött innan vi stack iväg för att tyvärr se GC förlora mot Grunenmatt med 4-3 i Sd. Inte helt rättvist då GC hade övertaget större delen av matchen, men allt kan ju hända i sportens värld. Hoppas på en vinst ikväll i stället då de möter Köniz!


Haha fick just reda på att det tydligen bara är 500g kött man får ta med sig äver gränsen... tur att vi inte blev kollade av tullen då det tydligen är höga böter för att "smuggla kött"... =)

Rapperswil

I fredags var jag och Johanna, en tjej från äppelbo som jag har lärt känna via "aupairgruppen", på en dagsutflykt till Rapperswil. Det är en charmig liten stad som ligger på andra sidan Zurichsjön och det tar ca 30 min att ta sig dit med tåg. Staden är även känd för den träbro som går mellan Rapperswil och Pfäffikon.



Vädret kanske inte var det bästa idag, men utsikten var helt ok i alla fall!

  

Johanna kollar in den fina utsikten



Uppe vid slotten fanns det söta rådjur som jag självklart fick lov att fota



  

Vi gick ut på träbron, men tyvärr var det inte riktigt väder för att ta sig hela vägen över till andra sidan



   
  

Vi avslutade dagen med en en kaffe och cupkake på Starbucks innan vi tog tåget tillbaka till Zurcih. Trots det halvdåliga vädret så var det väl värt att åka till Rapperswil och kolla in den mysiga staden!


RSS 2.0