Schweiz

Då var man på plats i Schweiz igen då och det känns helt underbart! Eftersom Alex spelat landskamper i Linköping under helgen så passade jag på att träffa Cissi och Sophia. Blev lite innebandy för oss också då vi tog en tur till St Gallen för att heja fram svenska damerna som spelade mot Schweiz i lördags. Sedan åkte vi vidare mot Bern och åt middag på Desperado samt såg en bra film hos Sophia innan vi slocknade i våra sängar. Sophia var bortbjuden på påskbrunch på söndagen men jag och Cissi hade en härlig dag i Bern innan jag begav mig tillbaka till Zürich igen. Solen skiner och det är riktigt varm och skönt ute så nu blir det lite balkonghäng innan jag ska åka till flygplatsen för att hämta Alex. För oss blir det nog en lunch på stan idag och sen packning och urstädning av lägenheten.
-
Lite grönare än sist jag var här!
-
Ha an skön dag!
//Lisa

Glad Påsk

Jag borde väl egentligen uppdatera lite mer än jag gjort på slutet. Men känns som dagarna är rätt sammalika för mig just nu. Jag jobbar, tränar och sover....jobbar, tränar och sover.... Jobbet känns fortfarande klockrent och jag har även börjat samåka med ett gäng från Mora så bensinkostnaden har minskat en hel del kan jag säga. Det är 3, 9 mil mellan Mora och Älvdalen så det är verkligen värt att åka tillsammans.
-
Nästa vecka ska jag även sätta igång projektet "få min hyresvärd att komma och titta på lägenheten och betämma hur mycket och när de ska renovera". Det blir ett projekt kan jag lova, men oj så ihärdig jag ska vara ;). För jag känner att jag verkligen vill veta hur mycket de ska renover och när jag kommer få flytta in i lägenheten. Just nu bor jag i den lägenheten i 2:a hand utan min egna saker.
-
Jag har även hunnit boka biljett till Schweiz. Jag åker på långfredagen och stannar till torsdagen efter, då vi åker direkt upp till Umeå för att fira våra vänner Eva-Lena och Martin som ska ha 30 årsfest. Alldeles (2min) efter att vi hade bokat färdigt våra biljetter fick Alex redan på att han var uttagen att spela landskamper under påskhelgen... Lite typiskt att det är precis under samma helg som jag åker till Zürich, men jag är självklart JÄTTE GLAD för hans skull. För efter den här tunga säsongen var det inte något som han hade räknat med, så det koma som en glad överraskning! Det hade så klart varit kul att vara i Linköping och se han spela, men att boka ny biljett känns inte som något alternativ då den biljetten jag har nu inte är ombokningsbar. Så jag passar då på att åka till Bern under påskhelgen istället för att träffa mina vänner där, vilket jag verkligen ser fram emot! Så det blev ju något bra av det här i alla fall =) Sen kommer Alex och gör min sällskap i Zürich under veckan. Jag längtar så himla mycket till resan, vem vet jag kanske stannar kvar där ;)
-
Nu ska jag tvätta och packa om mina väska.... Som jag alltid gör på söndagarna.
Ha en skön dag!
//Lisa

RSS 2.0