Tommie och Per på besök

Nu är min bror Tommie och hans kompis Per här på besök, Per är här över helgen och Tommie stannar i en vecka. I går tyckte vi att det var rätt fint väder så vi tog tåget upp till Uetliberg för att titta på den vackra utsikten över Zurich och alperna. Men tyvärr var det lite för molnigt för att se några alper, men de verkade rätt nöjda i alla fall. Uppe på berget blev det lite fika/öl innan vi begav oss ner till stan igen för att ta en tur till gamla stan och där äta lunch på Sankta Lucia, som är en väldigt trevlig restaurang med superba pizzor. Sedan strosade vi runt lite och fick till slut rätt bråttom för att hinna i rätt tid till den 4:e omgången mellan GC och Rychenberg. GC (fotbollsklacken) var även där den här gången och höjde stämningen med sin skönsång. GC vann den här gången helt överlägset med 7-0, vilket var ett helt rättvist resultat. Domarna brukar ha en förmåga att blåsa sönder matcherna här nere med sina konstiga domslut, men den här matchen var de faktiskt helt ok. Fast i och för sig är det inte ofta man ser 6 st spelare samtidigt i utvisningsbåset ;) 2st Gc spelare och hela 4st Rychenbergspelare. Intressant intressant!
Efter matchen laddad jag, Johanna, Tommie och Per för utgång och dansade loss på ett överfyllt Mascotte. Klart man måste visa sina besökare Zurich nattliv =)
Nu sitter pojkarna och spelar Tv-spel och Alex är otroligt glad över att få lite annat motstånd än det vanliga, tur att de är så lättroade....
Snart ska vi ta oss i väg och käka mat, sen ska vi se 5:e matchen mellan GC och Rychenberg. HEJA GC!!! I dag är det 12+ och sol... helt underbart väder!!
//Lisa

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0