Black Eyed Peas

Nu är det helg och en välbehövlig långledighet ligger framför mig. Vi hade egentligen tänkt åka ut på en liten roadtrip till Milano men som det ser ut nu blir det regn hela helgen, så om inte väderprognosen ändras och det blir bättre väder så blir det nog en lugn och skön ledighet här i Zurich.
 

I tisdags var vi och såg Black Eyed Peas på Hallenstadion här i Zurich och det var en grymt bra konsert kan jag säga! Man kände igen de flesta låtarna och de spelade både gamla låtar och nya hits. Mattias, Sophia och Sophias bror Oscar hade också kommit till Zurich för att se konserten, de övernattade hos oss för att sedan tidigt på onsdagsmorgonen bege sig vidare till Svergie, Umeå. Michael Zurcher, tidigare Dalenspelare, mötte vi också upp på konserten. Det var en fantastisk kväll med bra musik och trevligt sällskap! Tyvärr blev det inte så många bra bilder från konserten trotts att vi stod ganska långt fram.




Alex, Sophia, Oscar, Mattias och Zurcher innan konserten


Zurcher och Alex vilar en stund


Cheryl Cole var "förband"


Black Eyed Peas!


Underbart bra!


Slutet på konserten


En nöjd Alex efter konserten


//Lisa




Kommentarer
Postat av: Johanna

Åh vad roligt att gå på Black Eyed Peas!!! Är avis... =)

2010-05-14 @ 21:55:25
Postat av: Sophia

Tillbaka i ostlandet efter en härlig helg hemma... Måste ju bara skriva under på att det var en grym kväll och vilken konsert! Sjukt bra och ännu bättre blev det med sällskapet :) Ses snart igen tycker jag! Kram från Gerlafingen

2010-05-17 @ 15:06:17
URL: http://sophiamolin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0