Svärföräldrar på besök

Ulla och Hasse i Luzern.
-
Far och son.
-
Luzern.
-
Som vanligt springer tiden iväg här nere och nu har det gått en hel vecka sedan svärföräldrarna var här och hälsade på. De fick se en hel del här i Zurich plus att Alex var ute på roadtrip till Luzern med dem under fredagen då jag jobbade. Vi hann även med att se Gc få storstryk av Malans, och jag har nog aldrig sett dem spela så dåligt som de gjorde då. Så klart åt vi även mat på den Indiska favoritrestaurangen Masala och bjöd även våra gäster på raclette som blev uppskattat. Det var en mycket trevlig helg!
-
Den senaste veckan har jag inte gjort så mycket annat än att jobba jobba jobba, jag jobbade även i lördags då det var brunch med pappor och barn på dagiset. Var i och för sig trevligt och så men oerhört jobbigt att jobba sex dagar i rad och sedan bara ha söndagen att vila upp sig på. Var kul att se vilka papporna var, för det är inte lika vanligt här att papporna hämtar och lämnar barnen på dagiset. Fast jag har jobbat där ett bra tag nu var det först i lördags jag såg vissa papporna för första gången. Det är rätt vanligt här att pappan jobbar mycket och ofta är på resande fot medan mamman jobbar deltid eller inte alls och tar hand om barnen. Och ja en del barn är på dagis heltid medan mamman är "hemmafru", har en heltidsanställd nanny och städhjälp. I bland undrar man ju hur lite de verkar vilja umgås med sina barn, rätt tragiskt tycker jag!
-
I går höll jag på att smått bryta i hop då jag insåg att helgen redan var slut, tycker att vi borde fått dubbelt betalt när vi ställde upp och jobbade lördagen men icke... vi får inte ens ob. Men men nu är det bara att ta nya tag, och måndagen är ju faktiskt redan gjord. Nu återstår bara tisdag, onsdag, torsdag, fredag och sedan HELG!
-
//Lisa

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0